Szerző

Morócz Jenő

nyomdász, író és költő

1868. augusztus 24. — 1919. március

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 204 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2024. január 22.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Morócz Jenő

Mi a remény?

Mi a remény? - Éltünk kártyavára,
Mit a vágy épit szivünk fölött;
És a kártyavár halomra hányva,
Ha a remény bennünk megtörött...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!