Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3528 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 24.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Benedek Elek

A szamár

Ne csúfold a szegény szamarat,
Amiért a lótól messze marad,
Lassan, de biztosan mendegél,
S lám, bogáncskóróból is megél.

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!