Szerző
Bessenyei György

Bessenyei György

író és költő, a magyar felvilágosodás meghatározó egyénisége

1747. — 1811. február 24.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2607 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 21.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Bessenyei György

Öröm

Ez egy nyájas gyermek, kacag szüntelenül,
Sokfelé enyeleg; soha veszteg nem ül.
Valamit előkap, mindenre ránevet,
S mulattatja magán a vidámult szívet.

Bessenyei György aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!