Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1701 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 30.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

Együtt ül...

Együtt ül a család, ebédelnek éppen,
Gyurika nagy fiú, - maga eszik szépen;
Ámde a kis Tercsi nem tud enni még:
Mindig bemocskolja arczát és kezét;
Őt még mindig a jó anya eteti,
A hunczut Gyurika meg kineveti.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!