Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1083 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 28.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Kis patakok

Kis patakok,
daloljatok!
Kedvesem most serdül gyönyörű virággá.
Engem messze röpít tőle a fekete lokomotív,
vigyázzatok rá, zúgó vízesések!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!