Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1865 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 20.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

A bival meg a disznó

Ha nincsen folyóvíz,
Jó a pocsolya is,
Szeret benne lustálkodni
Disznó is, bival is.

S lám, mégis de jó a
Disznó szalonnája!
Hát a teje a bivalnak!
Nincsen annak párja!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!