Szerző
Pap Endre

Pap Endre

költő, műfordító, ügyvéd és földbirtokos

1817. — 1851. december 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1364 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 1.

Megosztás

Címkék

Pap Endre

Gondviselés

A kicsinyért ne remegj; mig elindul, istenek őrzik,
Nagy fiadat féltsd, őt már erejére hagyják.

1845.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!