Szerző
Lauka Gusztáv

Lauka Gusztáv

író és megyei levéltáros

1818. július 20. — 1902. augusztus 23.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1021 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 17.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Lauka Gusztáv

Holtgyermek

"Fehér vagy gyermekem,
Mint a’ hó fehér,
Oh mért nem mosolygassz
Jó anyád ha kér."

Kérelmét anyjának
Nem hallgatja meg,
Mint a’ hó fehér, és
Mint a' hó hideg.

Lauka Gusztáv aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!