Szerző
Arany János

Arany János

magyar költő, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára

1817. március 2. — 1882. október 22.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2435 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2012. december 16.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Arany János

Különbség

Az ifju évek bajt hoznak s visznek,
Ha rontanak, viszont jóvá tesznek:
Az öreg évek - évei rossznak -
Nem visznek többé, mindig csak hoznak.

1880. február 2.

Arany János aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


dvihallyne45

2012. december 18. 10:38

Nagyon igaz szavak!