Szerző
Radnóti Miklós

Radnóti Miklós

születési nevén Glatter Miklós, költő és középiskolai tanár

1909. május 5. — 1944. november 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 910 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2023. január 6.

Megosztás

Címkék

Radnóti Miklós

Széllel fütyölj!

Örömöd fusson le a fák gyökeréig,
őzek szemetükrén díszitsd fel mosolyod
szerelemre; széllel fütyölj! és
tájékpirítónak kelj égre a nappal!
szeretlek!
melleiden aludni készülő
csillaggá pislan a bimbó!

Radnóti Miklós aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!