Szerző
Petőfi Zoltán

Petőfi Zoltán

színész és költő, Petőfi Sándor és Szendrey Júlia fia

1848. december 15. — 1870. november 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 458 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. március 17.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Petőfi Zoltán

Szalay László halálára

Munkáddal tested megöléd, lelkednek azonban
Égi dicsőséget szerzél s a nevednek örök fényt.

1864

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!