Szerző

Kerényi Frigyes

ügyvéd, költő és műfordító

1822. január 1. — 1852. tavasz

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 365 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 25.

Megosztás

Címkék

Kerényi Frigyes

Kis fali órám...

Kis fali órám éjen át
Szünetlenűl ketyeg
Ha elnémúl veréseivel,
Rögtön felébredek.

Azonnal is hozzá futok,
Kikérdezem baját,
És régi kedve visszatér,
És újra hangot ád.

A szív, a szív! véletlenűl
Ha egyszer így eláll -
Föltámadásig ápolót
S uj hangot nem talál.

Kerényi Frigyes aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!