Szerző
Petőfi Zoltán

Petőfi Zoltán

színész és költő, Petőfi Sándor és Szendrey Júlia fia

1848. december 15. — 1870. november 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 624 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 14.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Petőfi Zoltán

A halál

Gyötrelmes, keserű a halál a vigadozóknak,
S édesen enyhítő, akinek élte keserv.

1863

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!