Szerző
Vers

A verset eddig 583 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 7.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Mendöl Ilona

Áldott a magvető

Amikor a földet eke vasa szántja,
A szántóvetőnek magasztos az álma...
S mikor a magnak ad bölcsőt a barázda:
Isten a magvetőt két kezével áldja.

megjelent: Fraternity - Testvériség, 1940 / 7. szám

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!