Szerző
Kovássy Elemér

Kovássy Elemér

főszolgabíró és költő

1866. március 4. — 1944. február 26.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 460 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kovássy Elemér

Egy sírnál

Istenem! Nem régen
Milyen boldog voltam!
Erről az érzésről
Verseltem, daloltam.
Kicsi volt a világ
Nagy boldogságomnak,
Még kisebb az mostan
Tenger-bánatomnak.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!