Szerző

Szamolányi Gyula

pénzügyi tanácsos és költő

1879. december 11. — 1932. augusztus 21.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 242 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. február 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Szamolányi Gyula

Szivek

Két óra külön valahol
Kényére bomlik, zakatol.
Az órás őket egy nap összehozza,
Javít, egyeztet szabályozva.

A kezelés alatt
Pompásan járnak, ütnek egyidőre -
De lassan egyik újra elmarad
S a másik újra csak siet előre.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!