Szerző
Ignotus Hugó

Ignotus Hugó

magyar költő, író és újságíró

1869. november 17. — 1949. augusztus 3.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 343 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2022. január 20.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Ignotus Hugó

Szóltam-e?

Szóltam-e egy szót szerelemről,
Némán is vallott-é ez arc?
Jöhetsz, mehetsz - én meg se látlak:
Hát mit akarsz?

Benne vagy minden porcikámban,
Az álmom mind belőled él,
Mégse félek, hogy eszem elhagy -
Hát te se félj.

Nekem baj az, ami bajom van,
Engem ront csak meg, ami bánt -
Mi lesz velem? magam se bánom,
Hát te se bánd.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!