Szerző
Szenes Hanna

Szenes Hanna

magyar költő, brit ejtőernyős és izraeli nemzeti hős

1921. július 17. — 1944. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1203 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2021. január 8.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Szenes Hanna

Boldog a gyufa

Boldog a gyufa, mely elégve szítja a lángot,
Boldog a láng, mely szíveknek mélyén lobogott,
Boldog a szív, mely dicsőn múlt ki a világból,
Boldog a gyufa, mely elégve szítja a lángot.

Sardice, 1944. május 2.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!