Szerző
Szemere Pál

Szemere Pál

költő és író

1785. február 19. — 1861. március 14.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 901 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. december 3.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Szemere Pál

Nem túl rajtunk...

Nem túl rajtunk, nem távolban:
Az üdv saját keblünkben van.

Szemere Pál aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!