Szerző
Szenes Hanna

Szenes Hanna

magyar költő, brit ejtőernyős és izraeli nemzeti hős

1921. július 17. — 1944. november 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 990 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. április 6.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (3)

Szenes Hanna

Falevél

Először zöld volt,
Aztán sárga lett,
Majd borvörösre változott az arca,
Holnap barna barátcsuhába bújik
S a következő szín, az már halál.

Tátra, Biela-Voda, 1938.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!