Szerző

Zerinváry Szilárd

tanár, csillagász, természettudományi író és költő

1915. február 8. — 1958. január 1.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 555 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2020. március 11.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zerinváry Szilárd

Vágy

Minden atomra fény szitál;
Az égbolt aranyoskék.

Minden leány új csókra vár,
S a régit elfeledték.

A lomb mélyén álomzene,
S én melegszem szavadnál.

Az árnyékunk is fénylene,
Ha most egy csókot adnál.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!