Szerző

Gulyás Pál

költő és tanár

1899. október 27. — 1944. május 13.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1243 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2019. június 2.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Gulyás Pál

Búcsú az élettől

Hadd haljak úgy meg, hogy megleltem,
hadd haljak úgy, hogy átöleltem
a messze szálló szép eget,
mit utolérni nem lehet...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!