Szerző
Szabolcska Mihály

Szabolcska Mihály

református lelkész és költő

1861. szeptember 30. — 1930. október 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1352 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2018. szeptember 30.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Szabolcska Mihály

Leányok

Teljes egész életemben
Nem gyűlöltem, csak szerettem,
Minden embert, minden sorban,
Ha leány volt, annál jobban!

Még se tudott engem senki,
Csak megcsalni, csak rászedni
S kinevetni alattomban -
Ha leány volt, annál jobban!

Szabolcska Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!