Szerző
Szelestey László

Szelestey László

költő, ügyvéd, tanfelügyelő, királyi tanácsos és országgyűlési képviselő

1821. szeptember 14. — 1875. szeptember 7.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2231 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2018. február 12.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Szelestey László

Ketten ültek...

Ketten ültek a tavaszban,
Csupán ketten, kedvesen;
Hallgatták az estharangot,
S imádkoztak csendesen.

Az estharang rég elhangzott,
A két hű szív elszakadt -
Jó, hogy még vigasztalásul
Az imádság megmaradt.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!