Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1473 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 18.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zigány Árpád

Csirkék, kacsák...

Csirkék, kacsák vígan élnek
a majorház udvarán,
Enni-inni bőven kapnak,
jó dolguk van igazán;
Ámde, hogyha nagyra nőttek,
véget ér a jó világ:
Pestre hozzák s drága pénzen
eladják itt a kofák.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!