Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1796 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. július 14.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Zigány Árpád

Apró énekesek

Vígan járjuk a világot,
egész nap énekelünk:
Abból élünk, amit hugom
meg én, együtt keresünk;
Nincs nékünk e nagy világon
rokonunk, se barátunk:
Még sincs bajunk, mert nagyon sok
jó emberre találunk.
Ha elkezdünk dalolgatni,
itt is, ott is pénzt kapunk,
Egy-kettőre szinte színig
tele van a kalapunk.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!