Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3058 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. június 13.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

Cica-mica

- Cica-mica, mi kéne?
- Nyáu, nyáu, tej kéne!
- Fogj csak inkább egeret!
- Fogtam én, már eleget.

- Cica-mica, dehogy fogtál,
A kuckóban lustálkodtál.
Hízeleghetsz, nem kapsz tejet,
Mind megitták az egerek!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!