Szerző
Sárosi Árpád

Sárosi Árpád

rend­őr­ka­pi­tá­ny, költő és színműíró

1864. június 16. — 1930. április 18.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1466 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 21.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sárosi Árpád

Üdvöm

Csak ne volnál olyan dacos,
Csak több szived volna,
Egész világ rózsakertje
Mi rólunk dalolna...
Minden lázas kérésemnek
Elkacagod végét...
Elkacagod mindkettőnknek
Álmát, üdvösségét.

Sárosi Árpád aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!