Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 3173 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 18.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

Üzenet

Édes kedves nagyanyókám,
Gyere hozzánk, várunk!
Ha eljönnél, ha itt volnál,
Tavasz volna nálunk,
Ha eljönnél, rózsabimbót
Hintenénk elédbe,
Ha eljönnél, a fecske is
Neked csicseregne!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!