Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2053 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 16.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

Imádság

a beteg édesanyáért

Kezem imára kulcsolom
A te neved van ajkamon,
Oh, jó Atyám!
Buzgón Hozzád fohászkodom:
Tekints le rám!

Téged dicsér egész világ,
Tehozzád küld buzgó imát
Mind aki él;
Ember, állat, fű, fa, virág
Tőled remél.

Oh, nézz reám, tekints reám.
Gyógyítsd meg édes jó anyám,
A szenvedőt!
Hallgasd meg buzgó, hő imám',
Oh, tartsd meg őt!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!