Szerző
Harsányi Kálmán

Harsányi Kálmán

születési nevén Hlavács Kálmán, költő, író és színikritikus

1876. december 11. — 1929. május 31.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1818 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 13.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Harsányi Kálmán

Nem haltál meg...

Nem haltál meg, nem siratnak,
Mégis sírba teszlek.
Nem voltál te soha enyém,
Mégis én temetlek.
Sírodra sem teszek fejfát
Mégis megtalálom,
Lelkem lesz a síremléked
S boldogtalanságom.

Harsányi Kálmán aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!