Szerző
Bárd Miklós

Bárd Miklós

születési nevén Kozma Ferenc, költő

1857. február 26. — 1937. május 4.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2098 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 10.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Bárd Miklós

Zsóknak

Nem kell nékem senki fiának tetszése
Csak a te tetszésed,
Kincses ház nékem a magam szegénysége
Mikor te értékled.
Szivem édes Zsókja, az értékelésbe,
Az odaadásba
Nincs teneked párod;
Nem kell énnekem a mások udvarlása,
Csak a te szívednek felém dobbanása,
Csak a te tetszésed,
A te szívverésed,
A te udvarlásod.

1925. december 24.

Bárd Miklós aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!