Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1324 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Zigány Árpád

A kutya

Igaz, derék, hű kutyának
nincsen sehol párja:
Az embernek nincsen nála
hívebb jobb szolgája;
Tűzbe-vízbe, kész halálba
megy, ha úgy kivánod:
Ezért szeresd a jó kutyát,
soha meg nem bánod!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!