Szerző

Samarjay Károly

jogász, ügyvéd, költő és királyi tanácsos

1821. április 6. — 1894. április 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1360 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 3.

Megosztás

Címkék

Samarjay Károly

Mohács

Honfi! Mohács terein ne szunyadj el az éji homályban,
Húszezer elhúnyt hős lelke riasztana föl.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!