Szerző
Vörösmarty Mihály

Vörösmarty Mihály

magyar költő, író, ügyvéd, a magyar romantika egyik legnagyobb alakja

1800. december 1. — 1855. november 19.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1936 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 3.

Megosztás

Címkék

Vörösmarty Mihály

Két gyermek sirja

Oh anya! meg ne sirass, hogy ezen kis sírba leszálltam:
Játszani szállottam kedves öcsémhez alá.

1830.

Vörösmarty Mihály aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!