Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 942 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 2.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Ijedt kívánság

Reszketnek a múltak.
Reszketnek a fák.
A szél megzavarta a csendesség csodáit.
Ó, holdas este, holdas este!
Menj a fenébe mafla bánatoddal!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!