Szerző
Bezerédj Amália

Bezerédj Amália

a gyermekvédelem népszerűsítője

1804. április 15. — 1837. szeptember 21.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2374 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 1.

Megosztás

Címkék

Bezerédj Amália

Bujos-játék

Kikikk, kukukk! elbujok,
Egy kis sipot megfujok;
S habár meg is halljátok,
Flórit nem találjátok.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!