Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1117 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. május 1.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Sáfáry László

Forgatag

Nincs a világon semmiféle csonttorony,
a forgatagban mindenki benne van,
olykor taszítnak,
olykor lépkedek,
de hozzám valaki mindig tartozik.
Ha éhezem,
hát éhes milliók,
ha szeretek,
hát énekes rigók,
ha harcolok,
hát a barátaim,
ha meghalok,
hát hulló levelek.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!