Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 908 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 23.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Kisfiú voltam

Kisfiú voltam,
homokban várat építettem.
A tél jött
és kis húgot hozott.
Apám harcolt Isten nevében áldott fegyverekkel.
A tél szívünkre zúzmarát ragasztott,
és apámat féltettük Isten névében áldott fegyverektől!
A homokot is hó takarta,
és egy ismerős siratta elesett fiát.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!