Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 780 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 23.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Sáfáry László

Tutajosok

A háborút és a békét a nagyurak csinálták,
nem tudjuk, ki parancsolta nekik.
Nekünk a tél parancsol,
hogy nyáron fát úsztassunk a Tiszán.
Most nem lehet,
mert a fának is kéne útlevél.
Nagy baj lesz ebből,
mert nekünk a tél parancsol,
hogy nyáron fát úsztassunk a Tiszán.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!