Szerző

Sáfáry László

költő

1910. november 16. — 1943. január

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1176 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 23.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Sáfáry László

XX. század

Gyárkémények lihegnek
rokkant áriákat.

A szivárvány koromba fúlt.

Segítség! Segítség!
Meghal a szépség!
Meghal az erő!

Színek égnek a nagyhasú kohókban.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!