Szerző
Benedek Elek

Benedek Elek

író, újságíró és költő

1859. szeptember 30. — 1929. augusztus 17.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1582 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 20.

Megosztás

Címkék

Benedek Elek

Egy pohár tejecske

Áldja meg az Isten,
Aki gondolt erre:
Szegény gyermekeket
Megitatni szerre
Meleg tejecskével.

Áldja meg az Isten,
Ki a szegényt szánja,
Kenyérkét, tejecskét
Tőle nem sajnálja -
Mind a két kezével!

Benedek Elek aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!