Szerző
Zajzoni Rab István

Zajzoni Rab István

csángó költő

1832. február 2. — 1862. május 15.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1375 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 16.

Megosztás

Címkék

Zajzoni Rab István

Egy diófa ez a világ...

Egy diófa ez a világ,
Rajta föld és csillagok
Megannyi éretlen dió,
Éretlenek és nagyok.

Majd ha megérnek s gazduram
A botjával leveri,
Hová lesz akkor a sok nyü,
Mi most sürün ellepi?...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!