Szerző
Bárd Miklós

Bárd Miklós

születési nevén Kozma Ferenc, költő

1857. február 26. — 1937. május 4.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1206 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 12.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Bárd Miklós

Sirfelirat

Tartós borút nem tűrt a lelke,
Örömre született;
Mint élet-művész kimagaslott
Mindenek felett.
Tehetség kell a boldogsághoz,
Ez néki adatott,
Élt, szeretett, sok szépet gondolt,
Nagy Istenadta tehetség volt
E hamvadó halott.

Bárd Miklós aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!