Szerző
Salamon Ernő

Salamon Ernő

költő és újságíró

1912. május 15. — 1943. február 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1257 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 9.

Megosztás

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölte

Salamon Ernő

Játék szerelmesemmel

A környéken harmonika
koronként könnyel kornyikál,
autó fut el, port ráncigál.
Neved szívemen holtig áll.
Egy kornyika csak kornyikál.
Neved szívemen holtig áll.
A szem, a talp, a hát vizül.
Hangod fülemben holtig ül.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!