Szerző
Madách Imre

Madách Imre

magyar költő, író, ügyvéd és politikus

1823. január 20. — 1864. október 5.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2009 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 5.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Madách Imre

Ki a hibás?

Játék gyanánt veszed a férfi sziveket,
Látom játék nélkűl a gyermek nem lehet.
Az álgyöngy játéknál egyéb mi lenne más?
Most itéljétek meg, ki köztünk a hibás.

Madách Imre aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


Eternus

2014. április 5. 19:07

Kedves 43Valeria!

Tervezzük a szerző további verseinek közzétételét is. Ha van ajánlatod, örömmel fogadjuk.

43Valeria

2014. április 5. 17:17

Madách Imrének csodás verseit ismerem. Nagyon kedves vers a szerelmi csalódásról.
Feltölthetők-e más versei? Nemesné Valéria