Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1951 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. április 2.

Megosztás

Címkék

Zigány Árpád

Nincs szebb élet...

Nincs szebb élet a miénknél,
egész nap munkálkodunk,
Kis kertünkben gyomlálgatunk,
öntözgetünk, dolgozunk;

Van szép rózsánk, gyöngyvirágunk,
liliomunk, violánk,
Nefelejtsünk, rozmaringunk;
bazsarózsánk, ibolyánk;

Minden reggel szép bokrétát
kötünk édes anyának:
Sok-sok csókot kapunk érte
Annyit, hogy tán meg se érte
a jó édes anyának.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!