Szerző
Kriza János

Kriza János

néprajzkutató, költő, műfordító, unitárius püspök

1811. június 28. — 1875. március 26.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1244 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék

Kriza János

Zsellér sirfáján

Úrtól más úrhoz mindig költöztem; Úristen
Lett már földesuram; nyugszik az Úrba' porom.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!