Szerző

Zigány Árpád

költő, író, újságíró és műfordító

1865. október 27. — 1936. november 27.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 2917 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 25.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölték (2)

Zigány Árpád

Vigyázz a tűzzel!

Nem jó tűzzel játszani, - abból baj lehet;
Kis szikrából, parázsból - lesznek nagy tüzek;
Vigyázni kell, mert a ház, hogyha lánggal ég,
A gazdája elveszti - benne mindenét,
Persze jönnek tűzoltók, de mi haszna már!
Talpig leég ám a ház, - s szörnyű nagy a kár.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!