Szerző
Gyulai Pál

Gyulai Pál

magyar irodalomtörténész, költő és író

1826. január 25. — 1909. november 9.

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1891 alkalommal nézték meg.
Az oldalra felkerült: 2014. március 24.

Megosztás

Címkék
Kedvencnek jelölte

Gyulai Pál

Nyiló rózsa...

Nyíló rózsa, nap sugára,
Csalogánydal, lepke szárnya
Mind oly szép, úgy szeretem.
Oh de, lásd, te csalogányom,
Rózsám, lepkém, napsugárom
Egyben együtt vagy nekem.

1861.

Gyulai Pál aláírása

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!